Hallitus esittäytyy

Syyskokouksessa 2021 latulaiset valitsivat uuden hallituksen. Tässä lyhyt esittely.

Kai, puheenjohtaja, Joutsituvan isäntä

Päivityksen alla.

Taavi Leinikka, taloudenhoitaja

Päivityksen alla…

 

Marjo, polkujuoksuvastaava/ sihteeri

Himoulkoilija esittäytyy. Mulle on annettu hiihtovälineet heti kuin lähdin kävelemään. Lapsena hiihdin paljon talvisin ja harrastin jo sauvakävelyä ennen kuin siitä tuli koko kansan laji. Retkeily on myös pysynyt ihan pikkutytöstä mukana. Nykyään juoksen paljon poluilla. Esimerkiksi Heinisuolle on mukava tehdä polkujuoksulenkki ja nautiskella eväät suon laidassa. Kouluttauduin myös Ladun polkujuoksuohjaajaksi, joten voin viedä vaikka sut lenkille Hämeen mettiin.

 

Tapaamisiin!

 

 

 

Leena, jäsensihteeri/emäntä

 

Olen Leena Takala, aktiivinen eläkeläinen. Ulkoiluharrastuksina on erityisesti puutarhanhoito, marjastus, sienestys, golfaaminen ja talvella käsityöt. Hämeenlinnan Ladun toiminnassa olen jäsenrekisterivastaava ja huolehdin emännän tehtävät kokouksissa ja tapahtumissa yhdessä talkoolaisten kanssa.

 

 

Elisa, maastopyöräilyvastaava / tiedottaja

Hellurei! Olen Elisa ja vastaan maastopyöräilyjaostosta. Olen harrastanut pyöräilyä enemmän ja vähemmän aktiivisesti ensin maantiellä, sittemmin maastossa. Ensimmäisen kerran kokeilin maastopyöräilyä Ylläksen poluilla vuokrapyörällä yli kymmenen vuotta sitten. Laji vei heti mennessään ja tuo vuosi vuodelta aina jotain uutta ja ihmeellistä. Alkukaudesta vaatii silti aina vähän rohkeutta hypätä pyörän selkään ja lähteä maastoon. Kouluttauduin toukokuussa 2022 myös maastopyöräilyn alkeisohjaajaksi ja odotan innolla, että pääsen jakamaan lajin hienoutta jäsenillemme. Poluilta minut löytää myös juoksukengät jalasta, usein mäyräkoira hihnan päässä kirittämässä (ja sateella jarruttamassa). Tutuimmat polut minulle ovat Aulangolla ja Ylläksellä – näihin tutustutan mielelläni myös sinut! Nähdään poluilla!

 

 

 

 

Kati, lasten ja perheiden liikunta / tiedottaja

Olen Kati, ja toimin lasten sekä perheiden liikunnan jaostossa. Pienten lasten äitinä ulkoilen ja retkeilen aktiivisesti luonnossa perheeni ja koirieni kanssa. Lisäksi ”omia juttujani” ulkona ovat polkujuoksu, vaeltaminen sekä uusimpana maastopyöräily, mutta niille on löytynyt viime aikoina harmillisen vähän aikaa ruuhkavuosien pyörteistä. Olen kokeilunhaluinen ja innostun helposti uusista lajeista, enkä suotta, niin mukavaa oli lumikenkäillä Lapissa ja meloa Päijänteen aalloilla. Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat kiistattomia ja pyrinkin pitämään luonnon vahvasti läsnä jokapäiväisessä arjessani sekä harrastuksissani. Toivottavasti tavataan ulkoilun merkeissä!

 

 

 

Mari, lasten ja perheiden liikunta, varajäsen

Olen mukana lasten ja perheiden toiminnassa. Myös arkityöni kuluu tämän aiheen parissa. Vapaa-aikani käytän ulkoillen, nauttien luonnosta, joogasta ja pilateksesta. Haaveilen talviuinnin haltuun ottamisesta ja pitkästä vaelluksesta. Mikäli lasten ja perheiden toiminta kiinnostaa laita viestiä tuolla otsikolla osoitteeseen hml.latu@gmail.com.

 

 

 

 

 

Kari Aronen, soutuvastaava

Päivityksen alla…

 

Maarit Honkivaara, emäntä

Päivityksen alla…