Tarmon aikuisten suunnistuskoulu

Aikuisten suunnistuskoulu ASK8 alkaa tiistaina 23.4.2019 klo 18

Ilmoittautumiset sähköpostitse maanantaihin 15.4.2019 mennessä hanski@hameenlinnantarmo.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä toivottavat tiedot: nimi, sähköposti, puhelin, kokemus suunnistuksesta (aloitteleva/jatkava/harrastanut), emit-tarve (tarvittaessa mahdollisuus edullisempaan yhteishankintaan), kompassitarve (tarvittaessa mahdollisuus yhteishankintaan).

Suunnistuskoulun hinta on 80 euroa, lisäksi Tarmon järjestämät kuntorastit kaudella 2019 sisältyvät hintaan. Maksu suunnistusjaoston tilille OP Hämeenlinna FI38 5680 0040 0842 59 / 568000 – 484259, viestiin ”ASK, oma nimi”.

Tiedustelut puhelimitse Hannu Lähteenmäki, puh 040 574 8242

  • maksuna kelpaavat myös Smartum-setelit
  • yhteensä 5 kertaa, joista aloitus tiistaina ja 4 maanantaita.
  • Tarmon ”vanhat” jäsenet puoleen hintaan

TERVEULOA !


Tapahtumat ja niiden sisältö:
Ti 23.4. Infotilaisuus sisätiloissa Vuorentaan koululla. Suunnistuksen perusteet, karttamerkit, kuntorastitoiminta, välineet. Kartoitetaan tarpeet yhteishankinnoille. Lisäksi karttaharjoitus, jossa teemana tutustuminen karttamerkkeihin ja kartan suuntaaminen.

Ma 29.4. Leveämäki (Länsiportintie). Teemana karttakävely (karttamerkit, kartan suuntaaminen, ennakointi, kompassin hyödyntäminen). Harjoituksessa edetään yhdessä opastajien kanssa, yksin tai pareittain.

Ma 6.5. Ahvenisto (jäähallin pohjoispuolella oleva P-hiekkakenttä). Maastoharjoitus Ahvenisto, teemoina mm. reitinvalinnat ja korkeuskäyrät.

Ma 13.5. Aulanko (Näkötornin P-paikka): Suunnistusharjoitus, teemat: Emit-leimausjärjestelmä, suunnistusrata. Tutustutaan MOBO-suunnistukseen (mobiilisuunnistus, jossa kartta ladataan kännykkään).

Ma 20.5. Ohjelma avoin