Hämeenlinnan ladun uusi hallitus vuodelle 2021, osa I

Syyskokouksessa latulaiset valitsivat uuden hallituksen. Tässä lyhyt esittely.

Katri, puheenjohtaja

Olen Katri, luova ja liikuntaa rakastava mamma-mutsi, jossa on myös insinöörin vikaa. Erityisen lähellä sydäntä on tätä nykyä retkiluistelu, mutta tykkään myös pyöräillä maastossa sekä maantiellä, uida,   rullaluistella, hiihtää ja kävellä. Tykkään siis liikkua ulkona ja Suomen ihanat vuoden ajat mahdollistavat eri lajien harrastamisen kirjon koko vuodelle. Toivon, että saamme uudella porukalla innostettua myös sinut mukaan ulos liikkumaan.

Nähdään laduilla, poluilla ja jäillä!

 

Tuula, sihteeri

Olen Tuula, Urjalassa syntynyt ja mutkien kautta Hämeenlinnaan päätynyt liikunnallinen insinöörinainen. Olen vuosien saatossa harrastanut aktiivisesti erilaisia liikunnallisia lajeja joista esimerkkeinä mainittakoon hiihto, ratsastus, jääkiekko ja suunnistus. Liityin Hämeenlinnan Ladun jäseneksi vuonna 2011, kun huomasin että nykyiset kiinnostuksen kohteeni osuvat hyvin yksiin Ladun toiminnan kanssa. Töiltä liikenevään vapaa-aikani kuuluu maastopyöräily, lumikenkäily, retkiluistelu, lentopallo ja vaeltaminen/patikointi – Ladun toiminnan ulkopuolelta kiinnostuksen kohteina ovat mm. lintuharrastus, keskiaika ja sukututkimus. Nähdään Ladun luonnonläheisten aktiviteettien merkeissä!

 

 

Leena, jäsensihteeri/emäntä

Olen Leena Takala, aktiivinen eläkeläinen, ulkoiluharrastuksina on erityisesti puutarhanhoito, marjastus, sienestys, golffaaminen ja talvella käsityöt. Hämeenlinnan Ladun toiminnassa tehtäviini kuuluu laittaa ilmoitukset lehtiin, kaupungin somekanaville ja Facebookiin. Olen jäsenrekisterivastaava ja huolehdin emännän tehtävät kokouksissa.

Salla, pyöräilyvastaava / tiedottaja

Olen Salla ja uusi jäsen Hml ladun hallituksessa. Kokopäiväisen palkkatyön vastapainoksi harrastan vapaa-ajallani mieheni kanssa karavaanari reissailua ja monipuolista terveysliikuntaa. Mukana matkassamme kulkee Fiksu-kääpiövillis. Hämeenlinnan ladun toiminnassa olen käynyt mm. saunomassa ja uimassa sekä vedän matalan kynnyksen maastopyörälenkkejä.

 

Marjo, polkujuoksuvastaava/ tiedottaja

Himoulkoilija esittäytyy. Mulle on annettu hiihtovälineet heti kuin lähdin kävelemään. Lapsena hiihdin paljon talvisin ja harrastin jo sauvakävelyä ennen kuin siitä tuli koko kansan laji. Retkeily on myös pysynyt ihan pikkutytöstä mukana. Nykyään juoksen paljon poluilla. Esimerkiksi Heinisuolle on mukava tehdä polkujuoksulenkki ja nautiskella eväät suon laidassa. Kouluttauduin myös Ladun polkujuoksuohjaajaksi, joten voin viedä vaikka sut lenkille Hämeen mettiin.

Mut voi puhua mukaan helposti metsään on sitten väline omat jalat, sukset tai pyörä. Tosin, maastopyöräilyssä olen ihan aloittelija. Seikkailevissa perheissä harrastan perheeni kanssa pieniä seikkailuja muiden perheiden kanssa.  Olemme esimerkiksi pelanneet frisbeegolffia ja laskeutuneet köydellä alas kalliolta.

Ensi keväänä aion kokeilua boulderointia eli kiipeilyä ilman turvaköysiä myös ulkona. Katsotaan miten tän naisen käy.

Tapaamisiin!

Kati, lasten ja perheiden liikunta / tiedottaja

Olen Kati, ja toimin lasten sekä perheiden liikunnan jaostossa. Pienten lasten äitinä ulkoilen ja retkeilen aktiivisesti luonnossa perheeni ja koirieni kanssa. Lisäksi ”omia juttujani” ulkona ovat polkujuoksu, vaeltaminen sekä uusimpana maastopyöräily, mutta niille on löytynyt viime aikoina harmillisen vähän aikaa ruuhkavuosien pyörteistä. Olen kokeilunhaluinen ja innostun helposti uusista lajeista, enkä suotta, niin mukavaa oli lumikenkäillä Lapissa ja meloa Päijänteen aalloilla. Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat kiistattomia ja pyrinkin pitämään luonnon vahvasti läsnä jokapäiväisessä arjessani sekä harrastuksissani. Toivottavasti tavataan ulkoilun merkeissä!

 

 

 

Mari, lasten ja perheiden liikunta, varajäsen

Olen mukana lasten ja perheiden toiminnassa. Myös arkityöni kuluu tämän aiheen parissa. Vapaa-aikani käytän ulkoillen, nauttien luonnosta, joogasta ja pilateksesta. Haaveilen talviuinnin haltuun ottamisesta ja pitkästä vaelluksesta. Mikäli lasten ja perheiden toiminta kiinnostaa laita viestiä tuolla otsikolla osoitteeseen hml.latu@gmail.com.