Lokakuun ajankohtaisia asioita

Ensi vuoden toimintasuunnitelma on hallituksen jäsenillä työn alla. Senpä vuoksi Hämeenlinnan latulaisilta on kyselty toiveita, mitä ensi vuonna haluttaisiin porukalla tehdä. Suunnittelupalaverin sijaan tänä vuonna tuo kysely on järjestetty facebookin kautta. Kyselyyn pääset tästä: https://www.facebook.com/groups/559661535255624/permalink/559663008588810.  Kirjallisen palautteen tai toiveet voi laittaa sähköpostiin hml.latu@gmail.com

Syyskokous tullaan pitämään marraskuussa Karjala Pirtillä, seuraa ilmoittelua! Hallitukseen on lupautunut kolme uutta jäsentä ja yhdelle olisi vielä paikka vapaana. Jos kiinnostuit, niin laitathan pikaisesti viestiä sähköpostiin hml.latu@gmail.com, niin pääset vielä vaikuttamaan ensi vuoden toimintasuunnitelmaan!

Jos vielä mietit mukaan tuloa latulaiseksi, nyt sinulla on hyvä tilaisuus liittyä latulaisten joukkoon. Kun nyt liityt, niin loppuvuoden jäsenmaksua ei enää tarvitse maksaa. https://www.suomenlatu.fi/uutiset/ulkoile/2021/liity-jaseneksi-nyt-loppuvuosi-ilman-jasenmaksua.html

Jo perinteeksi muodostunut Kuutamokävely pidetään perjantaina 22.10.2021 klo 18 alkaen. Lähtö Aulangon tekosaarilta. Kävellään ensin noin tunnin lenkki ja sen jälkeen on saatavilla pientä korvausta vastaan makkaraa ja mehua. Tuu mukaan!

Keskiviikkoisin on talviuintivuoro Ahveniston saunalla klo 19 alkaen  ja torstaisin pelataan lentopalloa Tuomelan liikuntasalissa klo 20 alkaen.